Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermek fogorvos, Szeged, Sunny Dent logo

 

⚠️ FELHÍVÁS! ⚠️
A Sunny Dent fogászat határozatlan ideig zárva tart, így telefonhívást és e-mail megkeresést sem fogadunk!

Bemutatkozik a Sunny Dent csapata

Dr. Fülöp Adrienn, gyermek fogorvos, gyermek fogszabályozás

Dr. Fülöp Adrienn

fogszabályozó szakorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem fogorvosi diplomámat. Rezidens orvosként Gyulán dolgoztam, ahol nagyszámú és bonyolult esetek ellátásában vettem részt. Kiváló mentorom precizitásra és folyamatos tudásbővítésre sarkallt.

Úgy gondolom, a legfontosabb a prevenció, melyet már a legkisebb pácienseknél el kell kezdeni. Lényegesnek tartom, hogy az első találkozás még azelőtt megtörténjen, hogy a kicsiknek panaszaik lennének, így pozitív élménnyel távozhatnak a fogorvostól. Fontos, hogy minél korábban, játékosan megbarátkozzanak a rendelői környezettel.

A fogszabályzás munkám legkedvesebb része. Növekedésben lévő gyermekeknél lehetőségünk van olyan állcsontfejlődési eltérések korrigálására, melyek a kezelés elmaradása esetén, felnőttkorban jóval nagyobb áldozatokkal járnának, esetlegesen foghúzással, műtéttel. A felnőttek fogszabályzásánál célom a páciens panaszainak megismerése, és ezen problémák orvoslása, melyek ilyenkor már főleg esztétikai jellegűek.

A fogszabályzás szakvizsgámat kiválóan megfelelt teljesítménnyel szereztem meg. Mivel a fogászat ezen területe nagyon gyorsan fejlődik, így azóta is folyamatosan részt veszek hazai és nemzetközi konferenciákon, továbbképzéseken.

Dr Tombácz Dóra , Fogorvos

Dr. Tombácz Dóra

fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg 2018-ban „summa cum laude” minősítéssel.

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, főként gyerekekkel és már az egyetem alatt körvonalazódott bennem, hogy végzés után ez irányba szeretnék elkezdeni dolgozni.

Fontosnak tartom és törekszem arra, hogy a gyerkőcöknek minél barátságosabb környezetet teremtsek egy-egy fogászati kezelés alkalmával, hogy az jó élményként maradjon meg bennük. A szülők és gyerekek által adott eddigi pozitív visszajelzések megerősítenek ebben.

Szakmai tudásomat továbbképzéseken való részvétellel és tudományos cikkek olvasásával igyekszem folyamatosan fejleszteni.

Dr Zsigó Blanka, Fogszabályzó szakorvos

Dr. Zsigó Blanka

fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.

Fogszabályozó rezidens éveimet Kecskeméten töltöttem,ahol számtalan bonyolult eset kezelésében vettem részt. Ismereteimet folyamatosan bővítem hazai és külföldi továbbképzéseken.

A szakmai precizitáson kívül fontos számomra a páciensekkel való kommunikáció, a barátságos légkör megteremtése. Így a hosszabb kezelések során egy csapatként tudunk együtt dolgozni. A legnagyobb megelégedettséget a pácienseim pozitív visszajelzései jelentik.

A szabályos fogazat magabiztosságot,önbizalmat kölcsönöz viselőjének,jelentősen javítva ezzel az illető életminőségét. Ez jelenti számomra a legfőbb motivációt munkám során.

Noémi, fogászati asszisztens

Dóra Noémi

fogászati asszisztens

Tanulmányaimat 2016-ban kezdtem a Szegedi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolájában.

Hiszem hogy a fogászati kezelések történhetnek feszültségmentesen, családias légkörben nálunk, és az olykor szorongó páciensek mosolyogva távozhatnak! A fogászaton belül a gyermekfogászat áll legközelebb a szívemhez. A fogorvossal együtt igyekszünk egy mesevilágba elvarázsolni a gyerkőcöket a kezelések alatt, és már az első pillanattól kezdve támogatom őket egy kedves mosollyal, bátorító szóval!

Célom, hogy folyamatosan bővítsem tudásomat, ezzel maximális segítséget nyújtsak kollegáim és pácienseink számára. Idén a praxismenedzser képesítést szereztem meg, és jelenleg klinikai fogászati higiénikusnak készülök.

Bálint Erika, fogászati asszisztens

Báint Erika

fogászati asszisztens

2019-ben lettem a SunnyDent fogászati csapat lelkes tagja.
A fogászaton belül a kedvenc területem a gyermekfogászat. Kétgyermekes anyaként teljesen átérzem, hogy milyen kérdések, kétségek és félelmek merülhetnek fel az ideérkező gyerkőcökben. Öröm számomra, hogy 18 éves szülői tapasztalatomat hasznosítani tudom a néha riadtan érkező kis pácienseknél.

Az őszinte kommunikációban hiszek és tapasztalataim is azt mutatják, hogy ha megszületik a bizalom, akkor a néha rosszul berögzült "mumus a fogorvosnál lenni" rossz érzés átmegy egy egészen jó mókázásba, aminek az eredménye egy szép és egészséges mosoly.

 

Tekintse meg a rendelőnket képekben

A képek nagyíthatóak!

 

 

gyermekfogászat akció, gyermek fogszabályozás akció, gyermekfogorvos akció, szeged

 

Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét? Gyermekfogászat, gyermek fogbetegségek, gyermekfogorvos, Szeged Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét?
Tovább >>

 

Tudjon meg mindent a fogszabályozásról! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Tudjon meg mindent a fogszabályozásról!
Tovább >>

 

Házi praktikák - káros vagy sem? Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Házi praktikák, tippek és trükkök fogfájásra.
Tovább >>

 

A fogmosás rejtélyei most feltárulnak! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged A fogmosás rejtélyei most feltárulnak!
Tovább >>

 

Fogmosás életkor szerint. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mikor kezdjünk fogat mosni, mire figyeljünk életkor szerint?
Tovább >>

 

Kismama fogápolás. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Ismerje meg, hogy mi okozza a kismamák fogainak romlását!
Tovább >>

 

Vitaminok folyamatos szedése. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Szedjen vitaminokat, hogy megőrizze a fogai épségét!
Tovább >>

 

Aphta szájbetegség. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mi az aphta, mi okozza, hogyan kezelje?
Tovább >>