Bemutatkozik a Sunny Dent csapata

Dr. Fülöp Adrienn, gyermek fogorvos, gyermek fogszabályozás

Dr. Fülöp Adrienn

fogszabályozó szakorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem fogorvosi diplomámat. Rezidens orvosként Gyulán dolgoztam, ahol nagyszámú és bonyolult esetek ellátásában vettem részt. Kiváló mentorom precizitásra és folyamatos tudásbővítésre sarkallt.

Úgy gondolom, a legfontosabb a prevenció, melyet már a legkisebb pácienseknél el kell kezdeni. Lényegesnek tartom, hogy az első találkozás még azelőtt megtörténjen, hogy a kicsiknek panaszaik lennének, így pozitív élménnyel távozhatnak a fogorvostól. Fontos, hogy minél korábban, játékosan megbarátkozzanak a rendelői környezettel.

A fogszabályzás munkám legkedvesebb része. Növekedésben lévő gyermekeknél lehetőségünk van olyan állcsontfejlődési eltérések korrigálására, melyek a kezelés elmaradása esetén, felnőttkorban jóval nagyobb áldozatokkal járnának, esetlegesen foghúzással, műtéttel. A felnőttek fogszabályzásánál célom a páciens panaszainak megismerése, és ezen problémák orvoslása, melyek ilyenkor már főleg esztétikai jellegűek.

A fogszabályzás szakvizsgámat kiválóan megfelelt teljesítménnyel szereztem meg. Mivel a fogászat ezen területe nagyon gyorsan fejlődik, így azóta is folyamatosan részt veszek hazai és nemzetközi konferenciákon, továbbképzéseken.

Dr Török Kinga, Fogorvos

Dr. Török Kinga

fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2005-ben.

Magyarországon kívül az Egyesült Királyságban is dolgoztam.

Felnőttek és gyermekek fogászati ellátásában is részt vettem, így igen széleskörű tapasztalattal rendelkezem.

Gyermekkori fogszuvasodás esetén igyekszem tanácsot adni a szülők és gyerekek számára a fogápolással kapcsolatban, különös hangsúlyt fektetve a megelőzésre. A szülők számára kihívást jelentő helyzetekkel sokszor tudok azonosulni, mivel egy 6 éves kislány anyukája vagyok. A beavatkozásokat illetően gyerekeknél kiemelten figyelek arra, hogy életkornak, személyiségnek megfelelően, akár játékosan elmagyarázzam a tervezett kezelést. Örömmel tölt el, hogy a gyerekek is könnyen a bizalmukba fogadnak.

Úgy látom, hogy a felnőttek is köszönettel veszik az egyéni szájhigiénés tanácsadást, illetve a részletes tájékoztatást a kezelés lehetőségeiről, menetéről. Felnőtt páciensek esetében széleskörű tapasztalattal rendelkezem a fogak megtartását célzó kezelésekben, illetve a fogak pótlásával kapcsolatban egyaránt.

Szakmai továbbképzéseken rendszeresen részt veszek, hogy pácienseim számára a lehető legjobbat nyújthassam.

Dr Zsigó Blanka, Fogszabályzó szakorvos

Dr. Zsigó Blanka

fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.

Fogszabályozó rezidens éveimet Kecskeméten töltöttem,ahol számtalan bonyolult eset kezelésében vettem részt. Ismereteimet folyamatosan bővítem hazai és külföldi továbbképzéseken.

A szakmai precizitáson kívül fontos számomra a páciensekkel való kommunikáció, a barátságos légkör megteremtése. Így a hosszabb kezelések során egy csapatként tudunk együtt dolgozni. A legnagyobb megelégedettséget a pácienseim pozitív visszajelzései jelentik.

A szabályos fogazat magabiztosságot,önbizalmat kölcsönöz viselőjének,jelentősen javítva ezzel az illető életminőségét. Ez jelenti számomra a legfőbb motivációt munkám során.

 

Tekintse meg a rendelőnket képekben

A képek nagyíthatóak!

 

 

gyermekfogászat akció, gyermek fogszabályozás akció, gyermekfogorvos akció, szeged

 

Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét? Gyermekfogászat, gyermek fogbetegségek, gyermekfogorvos, Szeged Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét?
Tovább >>

 

Tudjon meg mindent a fogszabályozásról! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Tudjon meg mindent a fogszabályozásról!
Tovább >>

 

Házi praktikák - káros vagy sem? Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Házi praktikák, tippek és trükkök fogfájásra.
Tovább >>

 

A fogmosás rejtélyei most feltárulnak! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged A fogmosás rejtélyei most feltárulnak!
Tovább >>

 

Fogmosás életkor szerint. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mikor kezdjünk fogat mosni, mire figyeljünk életkor szerint?
Tovább >>

 

Kismama fogápolás. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Ismerje meg, hogy mi okozza a kismamák fogainak romlását!
Tovább >>

 

Vitaminok folyamatos szedése. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Szedjen vitaminokat, hogy megőrizze a fogai épségét!
Tovább >>

 

Aphta szájbetegség. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mi az aphta, mi okozza, hogyan kezelje?
Tovább >>