Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermek fogorvos, Szeged, Sunny Dent logo

 

⚠️ FELHÍVÁS! ⚠️
A Sunny Dent fogászat határozatlan ideig zárva tart, így telefonhívást és e-mail megkeresést sem fogadunk!

Curaprox fogkefe a modern tisztítóeszköz

A tökéletes szájápolás világa

Ahhoz, hogy fogainkat egy életen át megtartsuk, nagyon fontos a megelőzés, a lepedék eltávolítása és a bakteriális plakk újbóli kialakulásának megakadályozása.

A megelőzés első és legfontosabb pillére a mechanikai tisztítás, amely magában foglalja a fogmosást és a fogközök tisztítását. Az ínygyulladás, a fogágy-gyulladás és a fogszuvasodás kizárólag akkor előzhető meg, ha rendszeresen és megfelelően tisztítjuk fogaink felszínét.

A jó tisztító eszköz 3 fontos kritériumnak felel meg:
  • Hatékonyan tisztít
  • Nem okoz sérülést
  • Egyszerű a használata

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Curaprox szájápolási eszközök fejlesztésekor ezek az alapelvek játszották és játszák ma is a legfontosabb szerepet. A Curaprox több évtizede elkötelezte magát a magas szintű szájhigiénia mellett.


Fogkefe – minél puhább, annál jobb.

A rendszeres és alapos fogmosás elengedhetetlen az egészséges szájhigiénia fenntartásához. A fogmosásra is igaz, hogy ahányfélék vagyunk, annyifélék a fogaink és az ínyünk. Minél sűrűbb csomózású egy fogkefe, annál hatékonyabban tisztít egyetlen mozdulattal.

Hagyományos fogkefe szálak Hagyományos fogkefe = 500 szál
Curaprox fogkefe szálak 5460 Curen szál = 10x több mint a normál fogkefe

 Az egyéni adottságokhoz alkalmazkodó Curaprox Sensitive fogkefék közül mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

A Curaprox Sensitive fogkefék speciális Curen szálakkal készülnek, amelyek még nedvesen is megtartják az eredeti, kiváló rugalmasságukat, így fogmosáskor nem okoznak sérülést.

Hagyományos fogkefe 1 Hagyományos fogkefe 2 Hagyományos fogkefe 3 Hagyományos
Curaprox sensitive fogkefeCuraprox Sensitive fogkefe

A kicsi, tömör fejjel rendelkező Curaprox Sensitive fogkefék alaposabban és gyengédebben tisztítanak, mint a hagyományos fogkefék. A Curaprox CS fogkefék használata után a nyelvével azonnal érezni fogja a különbséget: fogait simábbnak és tisztábbnak érzi majd, és láthatóan visszatér a fogak eredeti fehérsége.


Curaprox fogkefe típusok

Curaprox ultra soft fogkefe

1. Ultra Soft

5460 szál – gyengéd és hatékony tisztítás mindenkinek

Az ultra soft fogkefe esetében több mint 5460 ultrafinom, sűrűcsomózású Curen szál alkotja a hatékony és rendkívül puha kefefej tisztító felületét. Az egyes ultrafinom szálak - megfelelő használat mellett - sérülés nélkül tisztítják meg a nehezen elérhető fogfelszíneket és ínyt is.

A Curaprox fogkefék rendkívül hatékony és kíméletes fogápolást biztosítanak mindenki számára. Az ilyen előnyös tulajdonságok különösen fontosak lehetnek érzékeny fogú emberek, illetve kismamák számára. Utóbbiak az ún. terhességi fogínygyulladás idején is sérülésmentesen tisztíthatják vele fogaikat.

Továbbá elegáns nyolcszögletű nyél biztosítja a tökéletes irányítást fogmosás közben, minden irányban.


Curaprox copacabana fogkefe

2. Copacabana

A Curaprox ultrasoft fogkefe vidám, színes Copacabana limitált kiadása. Készlet erejéig! Egyszerűen jobb! Különlegesen puha, mégis tartós, ultrasoft fogkefe. A hagyományos fogkeféknél 10x több szállal, rendkívül hatékony tisztító tulajdonságokkal.

 

 

 

Curaprox Ultrasoft - limitált téli kiadás fogkefe

3. Ultrasoft - limitált téli kiadás

A már jól ismert és kedvelt Curaprox ultrasoft fogkefe téli kiadása. Készlet erejéig! Egyszerűen jobb! Különlegesen puha, mégis tartós, ultrasoft fogkefe. A hagyományos fogkeféknél 10x több szállal, rendkívül hatékony tisztító tulajdonságokkal. 


 

 

Curaprox Sensitive young fogkefe

4. Sensitive Young

Puha fogkefe kisiskolásoknak. Egyedi kialakítású nyéllel és fejjel.


 

 

 

 

Curaprox smart fogkefe

5. Smart

7600 szállból áll. Rövidebb, nyolcszögletű nyél segíti a helyes fogást, a kicsi kefefej még a leghátsó fogakat is tökéletesen megtisztítja. Ideális választás 5 évnél idősebb gyerekeknek és felnőtteknek.


 

 

Curaprox curakid fogkefe

6. Curakid

Ez a gyermek fogkefe több mint 3000 puha CUREN szállal készül. A keskeny kefefejet puha gumi réteg fedi. Az első tejfog megjelenésétől 5-6 éves korig javasolt


 

 

 

Curaprox Egycsomós fogkefe

7. Egycsomós

Curaprox egycsomós fogkefe, 9-mm hosszú szálakkal, ideális az implantátumokhoz, fogszabályozókhoz.

 

 

 

 

 

gyermekfogászat akció, gyermek fogszabályozás akció, gyermekfogorvos akció, szeged

 

Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét? Gyermekfogászat, gyermek fogbetegségek, gyermekfogorvos, Szeged Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét?
Tovább >>

 

Tudjon meg mindent a fogszabályozásról! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Tudjon meg mindent a fogszabályozásról!
Tovább >>

 

Házi praktikák - káros vagy sem? Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Házi praktikák, tippek és trükkök fogfájásra.
Tovább >>

 

A fogmosás rejtélyei most feltárulnak! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged A fogmosás rejtélyei most feltárulnak!
Tovább >>

 

Fogmosás életkor szerint. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mikor kezdjünk fogat mosni, mire figyeljünk életkor szerint?
Tovább >>

 

Kismama fogápolás. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Ismerje meg, hogy mi okozza a kismamák fogainak romlását!
Tovább >>

 

Vitaminok folyamatos szedése. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Szedjen vitaminokat, hogy megőrizze a fogai épségét!
Tovább >>

 

Aphta szájbetegség. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mi az aphta, mi okozza, hogyan kezelje?
Tovább >>