Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermek fogorvos, Szeged, Sunny Dent logo

 

⚠️ FELHÍVÁS! ⚠️
A Sunny Dent fogászat határozatlan ideig zárva tart, így telefonhívást és e-mail megkeresést sem fogadunk!

Egészségpénztárak, akikkel kapcsolatban állunk

Dimenzió

A DIMENZIÓ Egészségpénztár célja az aktív életkorban megjelenő egészségügyi kockázatok csökkentése, az egészség hosszú távú megőrzése, a társadalombiztosítási ellátások kiegészítése.
http://dimenziocsoport.hu/egeszsegpenztar/

K&H Medicina

A Medicina Egészségpénztár Magyarország egyik leginnovatívabb, kiváló orvosi-szakmai hátteret biztosító országos nyílt egészségpénztára, mely garantálja a biztonságot a pénztártagok, a munkáltatói tagok és a szerződött szolgáltatók számára.
http://www.medicinapenztar.hu

OTP

Az OTP Egészségpénztár célja, hogy tagjai és azok hozzátartozói a pénztári tagság előnyeit és kedvezményeit kihasználva jussanak hozzá azon magas színvonalú egészségügyi és egyéb egészségmegőrző szolgáltatásokhoz, amelyekre szükségük és igényük van.
https://www.otppenztarak.hu

PROV1TA

Az első magyar kiegészítő egészségpénztár, mely népegészségügyi és Önsegélyező programokkal (közösségi szolgáltatásokkal) egészül ki.
http://www.prov1ta.hu/

AXA - Uniqa

Egészségpénztáruk folyamatosan bővülő, országos szolgáltatói hálózatának számos tagja kedvezményes vásárlást és egészségkártyás fizetési lehetőséget biztosít az egészségpénztári Tagok számára.
https://www.axa.hu/hu/egeszsegpenztar

TEMPO

Az ország egyik legdinamikusabban fejlődő Pénztára; 15 éves működésük során taglétszámuk folyamatosan növekszik, jelenleg több mint 71 ezer pénztártag és kedvezmézettjei veszik igénybe szolgáltatásaikat.
http://www.vitaminep.hu

Vitamin

A Villamosenergia-ipari Társaságok által 1997-ben alapított Vitamin Egészségpénztár egyike az elsők között létrehozott magyarországi egészségpénztáraknak.
http://www.egeszsegpenztar.hu

Generali

68 országban, több mint 150 éves tapasztalattal, a világ öt kontinensén megtalálható hálózattal, biztos anyagi háttérrel állnak ügyfeleik rendelkezésére.
http://ep.generalipenztar.hu

 

 

 

gyermekfogászat akció, gyermek fogszabályozás akció, gyermekfogorvos akció, szeged

 

Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét? Gyermekfogászat, gyermek fogbetegségek, gyermekfogorvos, Szeged Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét?
Tovább >>

 

Tudjon meg mindent a fogszabályozásról! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Tudjon meg mindent a fogszabályozásról!
Tovább >>

 

Házi praktikák - káros vagy sem? Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Házi praktikák, tippek és trükkök fogfájásra.
Tovább >>

 

A fogmosás rejtélyei most feltárulnak! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged A fogmosás rejtélyei most feltárulnak!
Tovább >>

 

Fogmosás életkor szerint. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mikor kezdjünk fogat mosni, mire figyeljünk életkor szerint?
Tovább >>

 

Kismama fogápolás. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Ismerje meg, hogy mi okozza a kismamák fogainak romlását!
Tovább >>

 

Vitaminok folyamatos szedése. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Szedjen vitaminokat, hogy megőrizze a fogai épségét!
Tovább >>

 

Aphta szájbetegség. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mi az aphta, mi okozza, hogyan kezelje?
Tovább >>