Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermek fogorvos, Szeged, Sunny Dent logo

 

⚠️ FELHÍVÁS! ⚠️
A Sunny Dent fogászat határozatlan ideig zárva tart, így telefonhívást és e-mail megkeresést sem fogadunk!

Rólunk mondták a gyermekek, szülők

Rendelőnk sikerét mindenféle marketinges trükk helyett az elégedett pácienseink biztosítják. Bárminemű reklám helyett többet ér az, amikor az elégedett páciensünk minket ajánl egy osztálytársnak, munkatársnak vagy kedves szomszédnak.
Számunkra fontos a véleményed! Kérjük, mond el te is. Küld el a e-mail címünkre, vagy hozd be hozzánk személyesen. A vélemények átdolgozás nélkül kerülnek fel a weboldalra!

Felnőttek

vélemény a fogorvosról Sok jót hallottam már a rendelőről, de személy szerint nekem a legjobban a bizalom kezelés tetszik. A doktornő mindig előre elmondja mi fog történni, mit miért csinál. A kezelésen túl nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy megnyugtassák a pácienseket, hiszen mindenki félelmekkel telve, kiszolgáltatottan ül be a fogorvosi székbe. Ilyen empátiát manapság nagyon kevés helyen tapasztaltam. A gyerekeim is nagyon szeretik a doktornőt.
Andrea, 34
vélemény  a fogorvosról A doktornő nagyon lelkiismeretes és megnyugtató személyiség. Nekem csak pozitív "élményeim" vannak.
Böbe, 28
vélemény a fogorvosról Nagyon értékelem, és becsülöm, hogy teljes körű felvilágosítást kapok mindenről. A probléma kiváltó okától kezdve, a beavatkozás menetén valamint a megoldások előnyein és hátrányain át, a felmerülő költségekig mindenről. Semmit nem akarnak erőszakkal rám beszélni. Tudom, hogy a fogászat nem olcsó dolog a mai világban, de mindig találtunk egy számomra anyagiakban és funkciójában is megfelelő megoldást, ami a kisember pénztárcájához is igazodik.
Csongor, 29
vélemény  a fogorvosról Amikor a rendelőbe jövök, olyan mintha haza mennék. Hihetetlenül otthonos és barátságos környezet fogad, amely főleg a gyerekek kedvére tesz. Különösen nagy segítség számunkra az, hogy a rendelő számos egészségpénztárral van kapcsolatban, ezáltal máris szélesebb körben vonzza a pácienseket.
Krisztina, 30
vélemény  a fogorvosról Valójában hosszasan sorolhatnám, mi minden tetszik nálatok. Néhányat emelnék ki közülük: a kulturált és barátságos környezet, első osztályú anyagok, modern technikai megoldások, nem utolsó sorban közvetlen barátságos hangulat!
Máté, 32

Gyermekek

vélemény  a fogorvosról Egyre jobb ez a rendelő, eddig is szerettem ide járni, de most már még jobban!
Lilla, 13
vélemény a fogorvosról Ha előbb választhatok játékot, megígérem, hogy nem fogok sírni!
Barnus, 5
vélemény a fogorvosról Én azért szeretek ide járni, mert a tv-ben a madagaszkár megy, az oroszlán a kedvencem, Alex.
Lilla, 4
vélemény  a fogorvosról Egy csomóan ide járnak a suliból. Én mindig együtt jövök a barátnőmmel, az tetszik a legjobban, hogy bármilyen színű fogszabályzót kérhetek! Az enyém pink csillámos, a tesómé pedig Barcelona-s!
Anett, 14

 

 

 

gyermekfogászat akció, gyermek fogszabályozás akció, gyermekfogorvos akció, szeged

 

Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét? Gyermekfogászat, gyermek fogbetegségek, gyermekfogorvos, Szeged Hogyan előzheti meg gyermeke fogbetegségét?
Tovább >>

 

Tudjon meg mindent a fogszabályozásról! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Tudjon meg mindent a fogszabályozásról!
Tovább >>

 

Házi praktikák - káros vagy sem? Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Házi praktikák, tippek és trükkök fogfájásra.
Tovább >>

 

A fogmosás rejtélyei most feltárulnak! Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged A fogmosás rejtélyei most feltárulnak!
Tovább >>

 

Fogmosás életkor szerint. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mikor kezdjünk fogat mosni, mire figyeljünk életkor szerint?
Tovább >>

 

Kismama fogápolás. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Ismerje meg, hogy mi okozza a kismamák fogainak romlását!
Tovább >>

 

Vitaminok folyamatos szedése. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Szedjen vitaminokat, hogy megőrizze a fogai épségét!
Tovább >>

 

Aphta szájbetegség. Gyermekfogászat, gyermek fogszabályozás, gyermekfogorvos, Szeged Mi az aphta, mi okozza, hogyan kezelje?
Tovább >>